Tecnica Molitoria

     

 

TM 21 10 INSTA

 

TECNICA MOLITORIA Vol. 72 - OCTOBER 2021

 

CONTENTS

 

How to assess the heat damage in durum wheat pasta during the drying process?
The increasing interest of the scientific community in furosine as marker of quality
V. Giannetti - M. Boccacci Mariani - S. Colicchia

 

The drying step is a crucial point during pasta manufacturing. The thermal conditions could cause heat and mechanical damages with remarkable effects on the final pasta quality. Recently, the interest of the scientific community was addressed to furosine as marker for the heat damage. Furosine is an amino acid derived from the acid hydrolysis of the Amadori compounds formed during the early stage of the Maillard reaction. Furosine and other Maillard reaction products
are objectively experimental measurable parameters and can be potentially used to evaluate and estimate the heat damage occurring in pasta undergone heat treatment. The opportunity to measure objective markers offers the possibility to verify the truthfulness of voluntary claims stated on pasta label and therefore, to protect consumers from misleading information allowing more aware purchasing choices.

 

DEPARTMENTS

 

66 - Cereals

72 - Bread making

76 - Pasta

80 - Feedstuff

88 - Companies

92 - Machinery

100 - Analysis

104 - New products

112 - Laws

116 - News

122 - Agenda

128 - Aziende/Companies address

  In food manufacturing, one of the most important challenges is ensuring complete hygiene at all steps in the process. For Minebea Intec, the subject of hygienic design has been the top priority for many years now, a fact that continues to be apparent in the new systems introduced by the comp...

  Come and visit Sarp company: Stand E6-11_Hall6 Dubai, November 7-9   After a period of forced stop due to the international events, here we are again with the participation in the Gulfood Manufacturing 2021 show in Dubai from 7 to 9 November, one of the events of the year, to highlig...

  Fully optimizes handling space within the work area   Aimed at system integrators, line manufacturers and end users, Bett Sistemi's Spiral Lift is the perfect answer to all your vertical transport needs, even in small places, optimizing available work space in compliance with occupati...

  B&R's compact new PLC family makes room in the control cabinet   B&R introduces a new PLC family: X20 Embedded. The PLCs combine high performance and numerous integrated interfaces in a housing only 55 mm wide. That makes them only half the width of comparable devices.  ...

FoodExecutive

Database Articoli

db articoli 2017

Database Articoli

Altre caratteristiche offerte per coloro che desiderano giocare di più sono i bonus di deposito. Questi includerebbero i bonus di benvenuto che riducono le tasse di ritiro che pagheresti quando vinci su slot. Il miglior casinò ti offrirebbe l'opportunità di giocare a tante slot machine come vuoi mentre stai ancora imparando il gioco in modo da poter continuare a vincere e guadagnare punti che puoi riscattare per premi e certificati regalo. Potresti anche scegliere di giocare a uno dei tanti giochi da casinò oltre alle slot online Svizzera. Saresti piacevolmente sorpreso da alcuni dei giochi che troverai disponibili tra cui video poker, blackjack, roulette e il sempre popolare baccarat. Blackjack è un altro gioco popolare in slot machine, e come Baccarat utilizza anche simboli speciali per identificare le carte. Blackjack utilizza anche un sistema speciale in cui vinci le linee scommettendo alcune combinazioni di simboli di Blackjack. Inoltre, dovrai leggere le bobine in modo da poter identificare le linee di vittoria e sapere quando saltare in avanti nel gioco. Tuttavia, una volta che impari come riconoscere i simboli sui rulli, quindi puoi facilmente prevedere i numeri vincenti e vincere grandi quantità di denaro dalle slot machine.

PasticceriaInternazionale

Tuttogelato

Alimenti Funzionali

Image
Copyright © 1998-2020 Chiriotti Editori srl Tutti i diritti riservati
Viale Rimembranza, 60 - 10064 Pinerolo - To - Italy - P.IVA e C.F. 01070350010 - Tel. +39 0121.393127 - Fax +39 0121.794480 - email info@chiriottieditori.it | Disclaimer

Cookie Policy - Privacy Policy

Chiriotti DEM Popup