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MOHS’ SCALE FOR BREAD CRUMB TEXTURAL APPEARANCE EVALUATED BY IMAGE ANALYSIS (P. NOVARO - F. COLUCCI - M.G. D’EGIDIO - G. VENORA)

Rivista: TM INT 2002 | Numero Fascicolo - Pagina: 3/A: 116-1

Autore / Azienda / Argomento: COLUCCI F.


MOHS’ SCALE FOR BREAD CRUMB TEXTURAL APPEARANCE EVALUATED BY IMAGE ANALYSIS (P. NOVARO - F. COLUCCI - M.G. D’EGIDIO - G. VENORA)

Rivista: TM INT 2002 | Numero Fascicolo - Pagina: 3/A: 116-1

Autore / Azienda / Argomento: D’EGIDIO M.G.


MOHS’ SCALE FOR BREAD CRUMB TEXTURAL APPEARANCE EVALUATED BY IMAGE ANALYSIS (P. NOVARO - F. COLUCCI - M.G. D’EGIDIO - G. VENORA)

Rivista: TM INT 2002 | Numero Fascicolo - Pagina: 3/A: 116-1

Autore / Azienda / Argomento: VENORA G.


MOISTURE ADSORPTION CHARACTERISTICS OF PISTACHIO NUT CREAM: A NEW FOOD PRODUCT

Rivista: IJFS 2012 | Numero Fascicolo - Pagina: 4: 339-344

Autore / Azienda / Argomento: FARUK GAMLI O. - HAYOGLU I. - TURKOGLU H.


MOISTURE AND TEMPERATURE CONTROL UNIT: THERMOGRAIN TOUCH-SCREEN, PT100 TEMPERATURE PROBE AND HTS-95 SENSOR

Rivista: TM INT 2011 | Numero Fascicolo - Pagina: 12/A: 84

Autore / Azienda / Argomento: FORNASIER TIZIANO


MOISTURE AND TEMPERATURE MONITORING IN CEREAL DRYING PROCESSES - HUMIGRAIN SYSTEM AND SENSOR HTS-95

Rivista: TM INT 2014 | Numero Fascicolo - Pagina: 15/A: 80

Autore / Azienda / Argomento: FORNASIER TIZIANO & C.


MOISTURE CONTENT DETERMINATION OF COLORED MALTS

Rivista: IJFS 2009 | Numero Fascicolo - Pagina: 4: 529-533

Autore / Azienda / Argomento: MARTE L. - FLORIDI S. - MARCONI O. - PERRETTI G.


MOISTURE DETERMINATION IN SOFT AND DURUM WHEAT GRAINS: COMPARISON OF METHODS (M. CARCEA - L. BARTOLI - F. MELLARA - P. FANTAUZZI - V. NARDUCCI)

Rivista: TM INT 2008 | Numero Fascicolo - Pagina: 9/A: 77-84

Autore / Azienda / Argomento: CARCEA M.


MOISTURE DETERMINATION IN SOFT AND DURUM WHEAT GRAINS: COMPARISON OF METHODS (M. CARCEA - L. BARTOLI - F. MELLARA - P. FANTAUZZI - V. NARDUCCI)

Rivista: TM INT 2008 | Numero Fascicolo - Pagina: 9/A: 77-84

Autore / Azienda / Argomento: BARTOLI L.


MOISTURE DETERMINATION IN SOFT AND DURUM WHEAT GRAINS: COMPARISON OF METHODS (M. CARCEA - L. BARTOLI - F. MELLARA - P. FANTAUZZI - V. NARDUCCI)

Rivista: TM INT 2008 | Numero Fascicolo - Pagina: 9/A: 77-84

Autore / Azienda / Argomento: MELLARA F.



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