It is the only Italian magazine dealing with the world of food ingredients: raw materials, semifinished products, additives, flavours, food colours, sweeteners, improving agents and all the products used in food processing and optimization. Six issues, format 220x290 mm, are published every year, including scientific articles, news and columns concerning the development, use and analysis of ingredients and the marketing of finished products.

Yearly subscription (+ 2 issues of ALIMENTI FUNZIONALI)
Europe € 65.00
Overseas: (air mail) € 95.00
Digital PDF for tablet € 29,99 (VAT included)


INGAL 18 02 cop

 

INGREDIENTI ALIMENTARI Vol. 17 - MARCH/APRIL 2018

 


3 - Unplugged

4 - Edited law

8 - Food safety

10 - Food design

12 - Culinology

14 - Marketing & trends

18 - Exhibitions (Gulfood - Fi Europe)

34 - Products & services

46 - Laboratory production

50 - Applied research

60 - Marketing

66 - Laws

68 - News

74 - Diary

78 - Books

80 - Companies’ address

  Sponge cakes (SCs) are made from wheat flour, sugar, eggs, leavening agents and optionally exogenous lipid additives (e.g.monoacylglycerols). Such additives facilitate aeration during batter mixing, provide gas cell stability after mixing and facilitate the production of high-quality cakes. ...

  Carob (Ceratonia siliqua L.) is an evergreen tree that belongs to the Leguminosae family and is typical of the Mediterranean basin. It is well known for its valuable locust bean gum obtained from carob seeds. However, the food industry can obtain different carob products from carob frui...

  The experience of the global pandemic and the ongoing threat of future outbreaks has raised levels of consumer anxiety while accelerating a more proactive and holistic approach to health. Immune health has been a key area of consumer concern and seems set to continue as an important priority...

  Commission Regulation (EU) 2021/2202 of 9 December 2021 amending Annexes II, III and IV to Regulation (EC) No 396/2005 of the European Parliament and of the Council as regards maximum residue levels for acequinocyl, Bacillus subtilis strain IAB/BS03, emamectin, flutolanil and imaza...

FoodExecutive

Database Articoli

db articoli 2017

Database Articoli

Altre caratteristiche offerte per coloro che desiderano giocare di più sono i bonus di deposito. Questi includerebbero i bonus di benvenuto che riducono le tasse di ritiro che pagheresti quando vinci su slot. Il miglior casinò ti offrirebbe l'opportunità di giocare a tante slot machine come vuoi mentre stai ancora imparando il gioco in modo da poter continuare a vincere e guadagnare punti che puoi riscattare per premi e certificati regalo. Potresti anche scegliere di giocare a uno dei tanti giochi da casinò oltre alle slot online Svizzera. Saresti piacevolmente sorpreso da alcuni dei giochi che troverai disponibili tra cui video poker, blackjack, roulette e il sempre popolare baccarat. Blackjack è un altro gioco popolare in slot machine, e come Baccarat utilizza anche simboli speciali per identificare le carte. Blackjack utilizza anche un sistema speciale in cui vinci le linee scommettendo alcune combinazioni di simboli di Blackjack. Inoltre, dovrai leggere le bobine in modo da poter identificare le linee di vittoria e sapere quando saltare in avanti nel gioco. Tuttavia, una volta che impari come riconoscere i simboli sui rulli, quindi puoi facilmente prevedere i numeri vincenti e vincere grandi quantità di denaro dalle slot machine.

PasticceriaInternazionale

Tuttogelato

Alimenti Funzionali

Image
Copyright © 1998-2020 Chiriotti Editori srl Tutti i diritti riservati
Viale Rimembranza, 60 - 10064 Pinerolo - To - Italy - P.IVA e C.F. 01070350010 - Tel. +39 0121.393127 - Fax +39 0121.794480 - email info@chiriottieditori.it | Disclaimer

Cookie Policy - Privacy Policy

Chiriotti DEM Popup